Representatieve kantoorruimte, gelegen op zichtlocatie aan belangrijke ontsluitingsroute nabij op- en afritten A28 (Assen-Noord). Gelegen op het bedrijventerrein “Peelerpark” aan de noordzijde van Assen.

De hoofdentree van de kantoren bevindt zich aan de zijde van de Aziëweg, middels een royale entree (met toegangscontrole) en personenlift. Op de verdieping bevindt zich eveneens een royale, gemeenschappelijke hal.

De ruimte bestaat uit 2 gescheiden te gebruiken kantoorruimtes met een totale oppervlakte van ca. 720 m² B.V.O en is voorzien van voldoende voorzieningen (sanitair, pantry’s, topkoeling e.d.). Er is tevens een bijzonder ruim en beschut dakterras aanwezig.

Voorts is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Voor de openbaar vervoer reiziger is er een bushalte op ca. 200 meter met aansluitingen richting het bustransferium, het NS station en de stad Groningen.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 + 5 jaar, vooruitbetaling per maand, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Algemeen

Adres
Azieweg 13C te Assen
Vraagprijs€ 90,00 per m² (excl. BTW)
Status Beschikbaar

Bouw

Bouwlagen1
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar2001
Soort dakPlat dak
CV ketelJa
IsolatieGoed geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing.

Overig

Oppervlakte720 m²
VoorzieningenPantry, personenlift, dames en heren toiletten, topkoeling, ruim voldoende parkeermogelijkheden.
LiggingBedrijventerrein "Peelerpark" in Assen-Noord
BereikbaarheidUitstekend bereikbaar met auto, openbaar vervoer en/of fiets

Bijzonderheden

Op fraaie zichtlocatie gelegen kantoorruimte op het bedrijventerrein “Peelerpark” in Assen – Noord, nabij de afslag van de A-28 en direct aan een van de belangrijkste toegangswegen tot de bedrijventerreinen in Assen en de Asser binnenstad.