Op een uitstekende locatie aan één van de drukste verbindingswegen over het Stadsbedrijventerrein ligt deze hoogwaardige bedrijfsunit in het jonge bedrijfsverzamelgebouw (2001) “Friendshipbuilding”. Dit bedrijfsverzamelgebouw omvat in totaal 16 bedrijfs- en kantoorunits.

De aangeboden unit bestaat uit één bouwlaag van in totaal circa 180 m2. Naast de bedrijfshal betreft dit tevens een hoofdentree met hal, toilet en meterkast. De bedrijfshal is voorzien van een overheaddeur en een heater.
Het buitenterrein is geheel verhard en omheind en biedt meer dan voldoende “P” op eigen terrein.

Elke unit heeft een eigen meterkast met nutsaansluitingen. Daardoor zijn de servicekosten laag (€ 1,95 per m2/jaar). Middels de servicekosten wordt voorzien in het onderhoud van het buitenterrein, de overheaddeur, het dak en de c.v.-installatie.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Algemeen

Adres
A.H.G. Fokkerstraat 18-A te Assen
Vraagprijs€ 800,00 per maand (excl. BTW)
Status Beschikbaar

Bouw

Bouwlagen1
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar2001
Soort dakPlat dak
CV ketelJa
IsolatieHet pand is goed geisoleerd

Overig

Oppervlakte180 m²
VoorzieningenMeterkast, overheaddeur, heater, toilet, geheel verhard en omheind buitenterrein en voldoende parkeergelegenheid.
LiggingStadsbedrijventerrein Assen.
BereikbaarheidPer auto, fiets en openbaar vervoer.