Direct printen
Aprisco Vastgoed

Ketellapperstraat 3-e te Assen

Keurige bedrijfsunit met kantoor gelegen op het bedrijventerrein “De Ketellapper” in Assen. Het pand bestaat uit ca. 279 m² aan bedrijfsruimte en ca. 70 m² aan kantoorruimte. De bedrijfsruimte heeft een hoogte van 6 meter en is voorzien van een overheaddeur en verlichting. Er is een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar op de gezamenlijke binnenplaats. De betreffende parkeerplaatsen zijn inbegrepen in de huurprijs.

De bestemming van het pand luidt: bedrijventerrein. Binnen deze bestemming is veel mogelijk. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de Dienst RO/EZ van de Gemeente Assen. (0592-36 69 11) Nadere informatie is eveneens verkrijgbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl

Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.

Opleveringsniveau: Overheaddeur, verlichting, meterkast, alarminstallatie, receptie, toilet, pantry, personeelsruimte voorzien van bar en cv.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per maand, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Servicekosten, ten behoeve van onderhoud overheaddeur, brandslanghaspels/brandblussers en cv installatie, onderhoud groenvoorziening en schoonmaak binnenterrein, (klein) onderhoud dak en glasbewassing, bedragen EUR 2,95 per m² op jaarbasis.

Algemeen

Adres
Ketellapperstraat 3D-E te Assen
Vraagprijs€ 22.000,00 per jaar (excl. BTW)
Status Beschikbaar

Bouw

Bouwlagen1
Soort bouwBestaande bouw
Soort dakPlat dak
CV ketelJa
IsolatieDeels geïsoleerd

Overig

Oppervlakte349 m²
VoorzieningenRuime parkeermogelijkheden, overheaddeur, afsluitbaar middenterrein, receptiebalie, pantry/bedrijfskantine, bar en alarminstallatie
LiggingCentraal gelegen in Assen, in de wijk Marsdijk, op het Stadsbedrijvenpark "De Ketellapper"
BereikbaarheidUitstekend bereikbaar met auto, openbaar vervoer en/of fiets

Bijzonderheden

Keurige bedrijfsunit met kantoorruimte op het bedrijventerrein “De Ketellapper”in Assen. Direct gelegen achter het Achmea Health Center in een fraai en modern bedrijfsverzamelcomplex. Totale oppervlakte bestaat uit 279 m² bedrijfshal en 70 m² kantoorruimte. Het betreft 2 bedrijfsunits die desgewenst ook apart van elkaar verhuurd kunnen worden.

Dit pand word aangeboden door Aprisco B.V.
M.L. Kingweg 1 - 9403 PA Assen

Telefoon: 088 777 47 77

Bekijk het volledige aanbod op: www.aprisco.nl