Keurige bedrijfsunit met kantoor en showroom (totaal 330 m²)  gelegen op zichtlocatie op het bedrijventerrein “De Ketellapper” in Assen. Het pand bestaat uit een begane grond met ruime showroom/werkplaats/verkoopruimte aan de voorzijde en een front van 15 meter (circa 115 m² groot). Daarnaast is er magazijnruimte (circa 50m²) met overheaddeur aanwezig,kantoor, toilet, hal, pantry en meterkast. Op de 1e verdieping bevinden zich diverse ruimtes die naar believen zijn in te vullen.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Het binnenterrein is afsluitbaar. Opleveringsniveau in de huidige staat. Dit object is o.a. voorzien van pantry, toilet, alarmsysteem, systeemplafond met verlichting, verwarming en stoffering. Aanvaarding in overleg.

Bestemming
Het object valt binnen het ontwerpbestemmingsplan “Stadsbedrijvenpark”, met de bestemming “bedrijventerrein”. Een kandidaat huurder of koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Algemeen

Adres
Ketellapperstraat 3L te Assen
Vraagprijs€ 19.800,00 per jaar (excl. BTW)
Status Beschikbaar

Bouw

Bouwlagen2
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1998
Soort dakPlat dak
CV ketelJa
IsolatieHet pand is geïsoleerd

Overig

Oppervlakte330 m²
VoorzieningenAlarminstallatie, ruim voldoende parkeermogelijkheden, Overheaddeur.
LiggingGelegen op het bedrijventerrein "De Ketellapper" op een zichtlocatie aan de doorgaande weg richting de woonwijk Marsdijk. Naast het object is Fitness centrum Fitland gevestigd.
BereikbaarheidHet object is goed bereikbaar, zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets.

Bijzonderheden

Fraaie bedrijfsunit op uitstekende zichtlocatie, met veel showroom en kantoorruimte op het bedrijventerrein “De Ketellapper” in Assen.