Zeer hoogwaardig, representatief en compleet kantoor, welke door haar opvallende architectuur een echte eye-catcher is aan een van de belangrijkste toegangswegen van Assen. Het pand heeft 4 verdiepingen en is totaal ca. 1.033 m² (b.v.o.) groot. Het pand is voorzien van een zeer moderne, energiezuinige en milieuvriendelijke klimaatinstallatie, met een zeer hoog gebruikscomfort. Het pand beschikt uiteraard ook over lift en een alarminstallatie. Het pand heeft een Energielabel Categorie A.

De begane grond en de 1e verdieping worden turn-key opgeleverd. Voor de afwerking is gekozen voor hoogwaardige materialen met een luxe en tijdloze uitstraling. Voorbeelden hiervan zijn de scheidingswanden met glaselementen, de luxe plafonds en de energiezuinige verlichtingsarmaturen. De 2e en 3e verdieping worden casco opgeleverd en kunnen naar stijl van de huurder worden ingevuld en ingedeeld.

Door de bouwkundige opzet is gedeeltelijke verhuur mogelijk.

Het pand heeft de beschikking over 19 eigen parkeerplaatsen. Verder bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren op de openbare parkeerplaats direct gelegen bij het kantoorpand.

Het voorschot servicekosten bedraagt €5,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en omvat de volgende leveringen en diensten; onderhoud en periodieke controle CV/WW installatie, lift, hydrofoor en luchtbehandelingsinstallatie. Onderhoud van tuin, paden en parkeerplaatsen en het schoonhouden van de buitenbeglazing.

Bestemmingsplan: “Wegvak Peelo-Zuid” – Bestemming: Kantoren

Algemeen

Adres
M.L. Kingweg 1 te Assen
Vraagprijs€ 130,00 per m² (excl. BTW)
Status Beschikbaar

Bouw

Bouwlagen3
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar2008
Soort dakPlat dak
IsolatieHet pand is uitstekend geïsoleerd.

Overig

Oppervlakte1033 m²
VoorzieningenPer etage gescheiden toiletgroepen, liftinstallatie, alarminstallatie, klimaatinstallatie (per ruimte regelbaar). Begane grond en 1e etage voorzien van vloerbedekking, systeemplafond + energiezuinige verlichting, pantries.
LiggingHet pand is gelegen op een zichtlocatie direct aan de ontsluitingsweg Peelo en grenzend aan de woonwijk "Marsdijk". De druk bereden Noord-Zuid ontsluitingsweg Peelo is verbonden met de Europaweg en met de op- en afritten van de A-28.
BereikbaarheidBereikbaarheid per auto; Het pand is zeer goed bereikbaar. De op- en afritten van de A-28 (richting Groningen-Zwolle) liggen op een afstand van ca. 5 minuten. Het centrum van Assen ligt eveneens op een afstand van 5 minuten. Bereikbaarheid per openbaar vervoer; Direct bij het pand bevinden zich verschillende bushaltes. De bus richting het station van Assen (reistijd ca. 10 minuten) en de bus richting Groningen (reistijd ca 25 minuten) vertrekken vanaf deze bushalte.