Direct printen
Aprisco Vastgoed

Nieuw Amsterdamlaan 1

Woonboulevard Kanaleneiland Utrecht is de meest bekende woonboulevard van Nederland. Op de locatie is tevens IKEA gevestigd welke op korte termijn zal uitbreiden. De gevestigde winkels hebben een totaal metrage van ca. 90.000 m2 en de branches zijn o.a. woonwinkels, woonwarenhuizen, slaapkamerspecialisten, keukenshowrooms, verlichtingszaken, woontextiel en diverse babyspeciaalzaken.

Het object is gelegen op een perfecte zichtlocatie tegenover de tramhalte en is gelegen aan een van de drukste verkeersaders van Utrecht.

Aangeboden wordt de Nieuw Amsterdamlaan 1 (ca. 480 m2 BG). Daarnaast is het ook mogelijk om de Europalaan 95-B ca. 1.852 m2 (ca. 870 m2 BG + ca. 982 m2 verdieping) en de Europalaan 95-C ca. 848 m2 (ca. 424 m2 BG + ca. 424 m2 verdieping) in combinatie met voorgenoemde unit te huren. Zie plattegrondtekeningen voor meer informatie.

Algemeen

Adres
Nieuw Amsterdamlaan 1 te Utrecht
Vraagprijs€ 90,00 per m² (excl. BTW) voor de begane grond. Verdieping € 70 p/m² (excl. BTW).
Status Beschikbaar

Bouw

Bouwlagen2
Soort bouwBestaande bouw
Soort dakPlat dak
CV ketelJa

Overig

Oppervlakte480 m²
VoorzieningenHet object wordt in casco staat verhuurd en in huidige staat opgeleverd, inclusief o.a. fonteintje met close-in-boiler, toiletgroep, automatische schuifdeuren. Op voor- en naastgelegen parkeerstroken zijn er gratis parkeerplaatsen beschikbaar.
LiggingWoonboulevard Kanaleneiland
BereikbaarheidPer auto, fiets, en uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer

Bijzonderheden

http://www.woonboulevardutrecht.com

Dit pand word aangeboden door Aprisco B.V.
M.L. Kingweg 1 - 9403 PA Assen

Telefoon: 088 777 47 77

Bekijk het volledige aanbod op: www.aprisco.nl