Deze ruime winkel aan de Nijverheidsweg Noord heeft een totaal oppervlakte van 1.038 m² waarvan 456 m² op de begane grond en 582 m² gelegen op de 1e verdieping. Op woonboulevard Eemplein is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor uw klanten. Overige winkelbedrijven die op de woonboulevard zijn gevestigd zijn gerenommeerde namen als Beter Bed, Auping Plaza, Bruynzeel Keukens, Totaal Bed, Tulp Keukens en een aantal succesvolle lokale ondernemers. Voor meer informatie over de woonboulevard kijkt u op www.woonboulevard-eemplein.nl.

De winkel heeft een nette afwerking met een ruime hoeveelheid glas aan de voorzijde. Verhuurder verzorgt een aantal leveringen en diensten ten behoeve van algemene zaken aan de woonboulevard waarvoor servicekosten van toepassing zijn. Hieronder vallen o.a. glasbewassing en onderhoud aan bestrating en groen.

Object
In het eerste cluster: Nijverheidsweg-Noord 11 te Amersfoort, ter grootte van ca. 1.038 m² BVO grootschalige winkelruimte waarvan ca. 456 m² BVO op de begane grond en ca. 582 m² BVO op de eerste verdieping.

Parkeren
Op voorgelegen parkeerterrein zijn er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurtermijn
5 jaar te verlengen met telkens 5 jaar.

Aanvangshuurprijs
Prijs per m2: € 100,– begane grond / € 80,– verdieping

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Servicekosten
€ 4,- per m² per jaar, te vermeerderen met de BTW. De navolgende leveringen en diensten worden hiervoor aangeboden:
› Onderhoud buitenterrein inclusief bestrating en periodiek/noodzakelijk, in opdracht van Aprisco B.V. uit te voeren, onderhoud aan het aangebrachte parkeersysteem. Alle overige werkzaamheden aan het parkeersysteem zijn voor rekening van de ondernemersvereniging ter plaatse;
› Schoonmaak algemene ruimten;
› Glasbewassing buitenzijde;
› Onderhoud groenvoorziening;
› Controle en onderhoud dakbedekking inclusief schoonmaak;
› Liftonderhoud van algemene lift(en);
› Onderhoud van algemene ruimten;
› Onderhoud brandveiligheid voorzieningen algemene ruimten;
› Gasverbruik algemene ruimten;
› Elektraverbruik algemene ruimten;
› Eventuele toekomstige promotionele investeringen;
› Jaarlijkse controle ongediertebestrijding;
› Door verhuurder eventueel uit te breiden of in te perken leveringen en diensten;
› Administratiekosten 5 %.

Marketing, promotie
Huurders zijn verplicht lid te worden van de ondernemersvereniging, en derhalve verschuldigd tot nog nader te bepalen bedrag voor de te plannen marketing/promotie.

Indexering
Jaarlijks, conform CPI ‘alle huishoudens’.

Opleveringsniveau
Het object wordt in casco staat verhuurd, waarbij het gehuurde in huidige staat wordt opgeleverd. Reeds aanwezig in het pand zijn o.a.: systeemplafond, airco-units, luchtbehandeling, laminaat, toilet en trap.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beiden te vermeerderen met de BTW. Bestemming Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Huurder dient te voldoen aan de eisen die de Gemeente op basis van het vigerend bestemmingsplan en het vrijstellingsbesluit stelt, inhoudende volumineuze detailhandel. Huurder zal het gehuurde gebruiken voor volumineuze detailhandel.

Overige voorwaarden
Standaard ROZ 2012 contract, aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen

Adres
Nijverheidsweg Noord 11 te Amersfoort
VraagprijsVanaf € 80,00 per m² (excl. BTW)
Status Beschikbaar

Bouw

Bouwlagen2
Soort bouwBestaande bouw
Soort dakPlat dak
CV ketelJa
IsolatieJa

Overig

Oppervlakte1038 m²
VoorzieningenHet pand wordt als casco verhuurd, reeds in het verhuurde aanwezige installaties en voorzieningen worden eenmalig en om niet aan huurder ter beschikking gesteld.
LiggingGelegen op woonboulevard Eemplein
BereikbaarheidAuto, trein, bus, fiets

Bijzonderheden

Zeer representatieve grootschalige winkelruimte van circa 1.038 m² verdeeld over 2 etages op Woonboulevard Eemplein te Amersfoort.