Te huur:
Een combinatie object, bestaande uit kantoorruimte, een bedrijfshal en een bedrijfswoning. Te huur in zijn geheel, doch deelverhuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie
Gelegen op het bedrijventerrein De Ketellapper, direct aan het Havenkanaal. Fraaie locatie, goed bereikbaar, met parkeren op eigen terrein.

Indeling
Begane grond: Entree met hal en meterkast, ruime kantoortuin / showroom, directiekantoor, toilettengroep, archief, magazijn en 3 kantoorruimtes.
Voorts is van binnenuit de bedrijfshal toegankelijk, afmetingen circa 15 x 20 meter, voorzien van 1 overheaddeur.
Woning: hal met toilet en meterkast, woonkamer met uitzicht over het kanaal, half open keuken, bijkeuken en slaapkamer. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Tevens een ruime tuin met veel privacy aan de kanaalzijde.

Oppervlakte
Bedrijfsgedeelte: totaal ca. 588 m², waarvan circa 300 m² voor rekening van de bedrijfshal komt.
Bedrijfswoning: circa 151 m² woonoppervlakte.

Opleveringsniveau
in de huidige staat, nagenoeg gebruiksklaar. Dit object is o.a. voorzien van pantry, toiletten, systeemplafonds met verlichting, verwarming en overheaddeur.

Aanvaarding
in overleg

Bestemming
Het object valt binnen het ontwerpbestemmingsplan “Stadsbedrijvenpark”, met de bestemming “bedrijventerrein met bedrijfswoning”. Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

Huurvoorwaarden
huurovereenkomst conform model ROZ, jaarlijkse huurprijsindexering op basis van het CPI alle huishoudens (2006=100) en
bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met BTW.

Algemeen

Adres
Pottenbakkerstraat 36 te Assen
Vraagprijs€ 36.780,00 per jaar (excl. BTW)
Status Beschikbaar

Bouw

Bouwlagen2
CV ketelJa

Overig

Oppervlakte588 m²