Het betreft een zeer compleet en hoogwaardig kantoorgebouw langs de ringweg rond Assen (Europaweg West). Vanaf de ringweg gezien is het een in het oog springend object, gebouwd in 2002 en makkelijk bereikbaar daar het zeer nabij de op- en afritten van de A28 (afslag Assen-Centum) ligt.

Locatie en parkeren

De locatie kenmerkt zich als een kleinschalig bedrijventerrein met een verscheidenheid aan eindgebruikers. Zowel de snelweg als de binnenstad zijn makkelijk bereikbaar. Om het gebouw is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Het parkeerterrein telt circa 70 parkeerplaatsen.

Indeling

De centrale entree met receptie biedt toegang tot een linker en een rechter vleugel. Op links bevindt zich het fraaie bedrijfsrestaurant met keuken, fraaie vergaderruimtes en een aantal kantoren. De rechtervleugel is voorzien van diverse kantoorvertrekken, een toilettengroep, serverruimte, een kantoortuin/vergaderruimte en een aparte zij-entree met trapopgang.

1e verdieping: Diverse kantoorvertrekken, kantoortuinen, toilettengroep.
2e verdieping: Diverse kantoorvertrekken, kantoortuinen, toilettengroep.

Het object is voorzien van energielabel B, met een energie-index van 1,14.

Huurovereenkomst conform model ROZ met aanvullende bepalingen, huurbetaling per maand bij vooruitbetaling, jaarlijkse huurprijsindexering, bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Algemeen

Adres
Zendmastweg 19 te Assen
Vraagprijs€ 120,00 per m² (excl. BTW)
Status Beschikbaar

Bouw

Bouwlagen3
Soort bouwBestaandebouw
Bouwjaar2002
Soort dakPlat dak

Overig

Oppervlakte2093 m²
LiggingBedrijventerrein
BereikbaarheidHet pand is makkelijk bereikbaar daar het zeer nabij de op- en afritten van de A28 (afslag Assen-Centum) ligt.